Πατήστε πάνω στα ονόματα των AMKE
και δείτε λεπτομέρειες για το κάθε project
καθώς και το πως θα διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν:

Project: 

Κατασκευή μιας σχολικής αίθουσας στο Coo-Rom στην Ουγκάντα

Επωφελούμενη κοινότητα:

Coo-Rom / Ουγκάντα

 Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

Τα χρήματα θα βοηθήσουν στο συνολικό κόστος που χρειάζεται για την κατασκευή της σχολικής αίθουσας.

 Αναλυτικότερα:

Το χωριό Κου-Ρομ βρίσκεται σε μια από τις φτωχότερες περιοχές της Αφρικής, στη Βόρεια Ουγκάντα. Τα παιδιά του σχολείου κάνουν μάθημα σε μια αυτοσχέδια κατασκευή με άχυρα, καλάμια και πάτωμα από χώμα. Τα παιδιά, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες αρρωσταίνουν εύκολα, ενώ κάποια από αυτά κολλάνε μέχρι και τσιμπούρια γεγονότα που όχι μόνο δεν προάγουν τη διαδικασία της μάθησης αλλά και αποθαρρύνουν τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο. Θεωρούν, λοιπόν, πως η λύση είναι τα παιδιά να μένουν αγράμματα.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ευρυδίκη Κρεούζη  Site: actionaid.gr E-mail Επικοινωνίας: evridiki.kreouzi@actionaid.org Facebook Page: https://www.facebook.com/actionaidhellas/

Project:

Δημιουργία ραδιοτηλεοπτικού σποτ για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων και τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας ύποπτων περιστατικών στη Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων – 1109.  Απώτερος σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη διάσωση θυμάτων από τις αστυνομικές αρχές.

Επωφελούμενη κοινότητα:

Τα χιλιάδες θύματα εμπορίας ανθρώπων  που βρίσκονται στη χώρα μας υπό καθεστώς δουλείας και εκμετάλλευσης και βιώνουν καθημερινά ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία.

 Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

Η υποστήριξη με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση και κάθε 1000€ που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των εισιτηρίων της συναυλίας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οπτικοακουστικό υλικό για ενημερωτικά ραδιοτηλεοπτικά σποτ αναδεικνύοντας τις συνηθέστερες μορφές εμπορίας ανθρώπων που συναντώνται στην Ελλάδα. Το τελικό προϊόν θα αποτελέσει ένα αξιόλογο και αποτελεσματικό εργαλείο στη μάχη κατά της εμπορίας ανθρώπων. Ο αντίκτυπος αυτής της συλλογικής προσπάθειας θα είναι η συμβολή της κοινωνίας των πολιτών στο έργο των αρχών να διασώσουν συνανθρώπους μας που ζουν έναν εφιάλτη, σε συνθήκες στέρησης της ελευθερίας τους και καταπάτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

Αναλυτικότερα:

Η Α21 είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων. Ξεκίνησε το 2008 από τη Θεσσαλονίκη και, πλέον, εργάζεται σε 17 γραφεία,  σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Η εμπορία ανθρώπων είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο οργανωμένο έγκλημα στον κόσμο και, με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 135 δισεκατομμύρια ευρώ, και είναι μέσα στην τριάδα των πιο προσοδοφόρων οργανωμένων εγκλημάτων στον κόσμο. 

Η Ελλάδα αποτελεί τόσο χώρα προορισμού, όσο και χώρα διέλευσης θυμάτων εμπορίας ανθρώπων για όλη την Ευρώπη. Είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί με ακρίβεια ο αριθμός των θυμάτων στη χώρα μας και η έρευνα σε αυτόν τον τομέα είναι ακόμη περιορισμένη. Ωστόσο, εκτιμάται ότι στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι υπό καθεστώς εμπορίας ανθρώπων. 

Η εμπορία ανθρώπων είναι ένα αόρατο έγκλημα. Συμβαίνει στην πόλη μας, στην περιοχή που ζούμε, μπορεί να συμβαίνει στο διπλανό διαμέρισμα, στη διπλανή πολυκατοικία, σε μια κεντρική και πολυσύχναστη πλατεία, σε αγροτικές εκτάσεις… Συμβαίνει παντού! Η άγνοια για το φαινόμενο αυτό, αλλά και λανθασμένες πεποιθήσεις που έχουν παγιωθεί γύρω από την εμπορία ανθρώπων και τις μορφές της, δυσκολεύουν, και κάποιες φορές αποτρέπουν, κάποιον να έχει ενεργή δράση στο συλλογικό αγώνα για την επικράτηση των αρχών της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

Τα θύματα εμπορίας ανθρώπων είναι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται παντού γύρω μας, ακόμη και σε περιοχές και σημεία της χώρας μας που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα από τους επαγγελματίες του χώρου. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζει ο καθένας και η καθεμία για το έγκλημα αυτό και πού μπορεί να αναφέρει κάτι ύποπτο που είδε ή/και άκουσε. Οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είναι υπό καθεστώς δουλείας εν έτη 2020, βρίσκονται παντού τριγύρω μας, ακόμη και σε μέρη που δεν μπορεί να βρίσκεται ο οργανισμός μας, οι ειδικοί ή οι αρχές, αλλά είναι εκεί ο απλός πολίτης. 

Μέρος της στρατηγικής της Α21 για την αντιμετώπιση του φαινομένου αποτελεί η λειτουργία της  Γραμμής Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων 1109, η οποία, από το 2012, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα του χρόνου. Οι ειδικοί χειριστές κλήσεων είναι διαθέσιμοι να παρέχουν ενημέρωση για την εμπορία ανθρώπων και να καταγράψουν και να διαχειριστούν αναφορές για ύποπτα περιστατικά εμπορίας ανθρώπων, τις οποίες και προωθούν στα ειδικά αστυνομικά τμήματα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, αλλά και στα τοπικά αστυνομικά τμήματα, καθώς και άλλους αρμόδιους φορείς. 

Στα 8 χρόνια λειτουργίας της Γραμμής 1109, έχει διαπιστωθεί ότι η προώθηση ενημερωτικών κοινωνικών μηνυμάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των καταγγελιών για ύποπτα περιστατικά στη Γραμμή 1109 και, κατ’ επέκταση, την αύξηση των πιθανοτήτων να εντοπιστούν και να διασωθούν από τις αρχές θύματα εμπορίας ανθρώπων. 

Καθώς τα κοινωνικά προβλήματα εντείνονται και το φαινόμενο της εμπορίας ανθρώπων κλιμακώνεται και παίρνει νέες μορφές απειλώντας τη στέρηση της ελευθερίας περισσότερων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είναι απαραίτητο τα μέσα που διατίθεται για την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού να επικαιροποιείται και να ενισχύεται ώστε να είναι αποτελεσματικότερο. Ως Γραμμή 1109, ο στόχος μας αυτή τη χρονιά είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και δυναμικού ραδιοτηλεοπτικού σποτ, το οποίο θα παρουσιάζει με σαφήνεια το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων και θα ενθαρρύνει τους πολίτες να καλέσουν στη Γραμμή 1109 ώστε να προωθηθούν οι πληροφορίες που γνωρίζουν στις αρμόδιες αρχές. Αυτή η προοπτική της άμεσης ανταπόκρισης της κοινωνίας των πολιτών, με παροχή πληροφοριών ή υποψιών για περιστατικά εμπορίας ανθρώπων, έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά στη ζωή ενός ή περισσότερων ανθρώπων, ώστε να βρουν την ελευθερία και να αποκατασταθεί η αξιοπρέπειά τους. 

Η καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων είναι εφικτή όταν, εκτός από τους αρμόδιους φορείς, αναλαμβάνει δράση και η κοινωνία των πολιτών, χρησιμοποιώντας ό,τι μέσο έχει κανείς στη διάθεσή του. Αυτό συχνά μπορεί να είναι απλώς η εγγύτητα σε μια κατάσταση ή η πρόσβαση σε μέρη όπου λαμβάνει χώρα η εκμετάλλευση ανθρώπων. Από αυτή την πεποίθησή μας προκύπτει το μότο της Γραμμής 1109 “Αν δεις κάτι, πες κάτι!” 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μαγδαληνή Ζαφειρίου

Site: www.a21.gr Γραμμή 1109: www.1109.gr  E-mail Επικοινωνίας:magdalini.z@a21.org Facebook Page: https://www.facebook.com/TheA21CampaignGreece/

Project:

Stand Strong

Επωφελούμενη κοινότητα:

Συριακή- Κουρδική

 

Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής: 10 γυναίκες θα ενδυναμωθούν και θα ενσωματωθούν μέσω συζήτησης για θέματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, νομική πληροφόρηση σε θέματα οικογενειακού δικαίου, μαθήματα αντισύλληψης, μαθήματα φυσικής ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης, προκειμένου είτε να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διασωθούν από καταστάσεις στις οποίες είναι ήδη θύματα, είτε να προστατευθούν από μελλοντική θυματοποίηση. 4 ειδικοί – δικηγόρος, κοινωνική λειτουργός, μαία, καθηγήτρια φυσικής αγωγής & διατροφολόγος – θα εργαστούν με αυτή την ομάδα γυναικών για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Αναλυτικότερα:

Οι γυναίκες πρόσφυγες, Σύριες και Κουρδόφωνες, λόγω της πολιτισμικής τους καταβολής, κοινωνικής και οικογενειακής πίεσης, εκπαιδεύονται στο να είναι «άφωνες», ως άτομα χωρίς θέληση, βούληση. Ως εκ τούτου, πολλές φορές αυτές οι γυναίκες, γινονται θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή και σεξουαλικής εκμετάλεσης. Πολύ συχνά επίσης, εγκαταλείπονται με ανήλικα τέκνα, χωρίς όμως, επίσης να αντιλαμβάνονται τις νομικές συνέπειες αυτής της εγκατάλειψης. Το προφορικό διαζύγιο- «Ταλά» – έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες στον εγκλωβισμό. Καθώς διδάσκονται ότι είναι υποδεέστερες σε σχέση με τους άντρες, και στις περισσότερες των περιπτώσεων εκπαιδεύονται να είναι άβουλες, πιστεύουν ότι θα πρέπει να υπομένουν κάθε εξαναγκασμό και βία μέσα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Η προσφυγική μετακίνηση, τις κάνεις ακόμη περισσότερο ευάλωτες σωματικά, ψυχολογικά και κοινωνικά, με αποτέλεσμα η θυματοποίηση είτε εντός είτε εκτός της οικογένειας να είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Σκοπός του προγράμματος «Stand Strong” είναι οι γυναίκες να ενδυναμωθούν και να ενσωματωθούν μέσω συζήτησης για θέματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, νομική πληροφόρηση σε θέματα οικογενειακού δικαίου, μαθήματα αντισύλληψης, μαθήματα φυσικής ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης, προκειμένου είτε να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διασωθούν από καταστάσεις στις οποίες είναι ήδη θύματα, είτε να προστατευθούν από μελλοντική θυματοποίηση.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βούλα Χαμπερίδου Site: www.bridges.org.gr E-mail Επικοινωνίας: info@bridges.org.gr Facebook Page: https://www.facebook.com/Syrian-Bridges-512151758924500/

Project:

Το πρόγραμμα Ηχογράφηση Πανεπιστημιακών Βιβλίων για τυφλούς Φοιτητές αφορά την ηχογράφηση όσο το δυνατόν περισσότερων συγγραμμάτων για τυφλούς φοιτητές που σπουδάζουν σε Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την παραγωγή ακουστικών βιβλίων για τυφλούς φοιτητές.
Στόχος είναι η κάλυψη των εξόδων για τον ηχολήπτη ,των λειτουργικών εξόδων καθώς και του συντονισμού & εκπαίδευσης εθελοντών αναγνωστών.

Επωφελούμενη κοινότητα:

Το πρόγραμμα Ηχογράφησης βιβλίων για Τυφλούς Φοιτητές αναφέρεται σε φοιτητές με απώλεια όρασης που φοιτούν σε πανεπιστήμια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.Τα βιβλία κατατίθενται στην ακουστική βιβλιοθήκη τυφλών προκειμένου να χρησιμοποιούνται για πάντα από μελλοντικούς φοιτητές.

Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

Κάθε 1000 ευρώ καλύπτουν κατά το ήμισυ το κόστος ηχογράφησης ενός ακουστικού πανεπιστημιακού συγγράμματος.

Αναλυτικότερα:

Το Διαβάζω για τους Άλλους είναι πιστοποιημένος από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) φορέας παραγωγής ακουστικών βιβλίων για τυφλούς και έντυπο-ανάπηρους.
Όραμά μας είναι κάθε άνθρωπος να μπορεί να διαβάζει το “Σπίτι του Ύπνου” του Τζόναθαν Κόου, το “Εκκρεμές του Φουκώ” και όποιο άλλο βιβλίο επιθυμεί είτε βλέπει είτε όχι. Στόχος είναι η ισότιμη πρόσβαση στα βιβλία δηλαδή στη γνώση και στη μάθηση. Προγράμματα του Οργανισμού αποτελούν:

 Ηχογράφηση Πανεπιστημιακών βιβλίων για φοιτητές με απώλεια όρασης
 Ηχογράφηση παιδικών και λογοτεχνικών βιβλίων για το ευρύτερο σύνολο των ανθρώπων με απώλεια όρασης
 Θεραπευτικές αναγνώσεις σε ευπαθής κοινωνικές ομάδες όπως σε ηλικιωμένους σε γηροκομεία, σε παιδιά σε ορφανοτροφεία ,σε καρκινοπαθείς κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας
 Σύνδεση ηλικιωμένων με παιδιά μέσα από την εκπαίδευση παιδιών για αφήγηση λαϊκών παραμυθιών σε γιαγιάδες και παππούδες

 Ευαισθητοποίηση μέσω Πολυαισθητηριακών βιωματικών εργαστηρίων σε παιδιά για την τυφλότητα (υλοποιείται στα σχολεία)
 Ευαισθητοποίηση για την μη ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και τη μάθηση των ατόμων με αναπηρία όρασης

Το Διαβάζω για τους Άλλους έχει πραγματοποιήσει 19 Πολυαισθητηριακά εργαστήρια σε 475 παιδιά.
Έχει κρατήσει συντροφιά μέσω των θεραπευτικών αναγνώσεων σε 700 ηλικιωμένους σε 35 γηροκομεία σε Αθήνα και Κρήτη.
Υποστηρίζει 160 παιδιά μέσα από την ανάγνωση παραμυθιών σε 8 ορφανοτροφεία και τέλος έχει ηχογραφήσει πάνω από 100 ακουστικά βιβλία μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία υπάρχουν περίπου 50.000 άτομα με απώλεια όρασης στη Ελλάδα χωρίς ωστόσο να υπάρχει σαφής καταγραφή του αριθμού των εντυποανάπηρων φοιτητών της χώρας.Σύμφωνα με έρευνα πεδίου που υλοποίησε το Διαβάζω για τους Άλλους κατά τα έτη 2017-2018 ο αριθμός των εντυποανάπηρων φοιτητών ξεπερνά τους 40 σε όλη την Ελλάδα.
Όταν το κράτος δε δύναται να παρέχει την κατάλληλη πρόνοια ,η ευθύνη για τη δημιουργία μέσων που ακυρώνουν τη διάκριση της αναπηρίας άπτεται στη Κοινωνία των Πολιτών και στη Προσωπική Ευθύνη του κάθε ενεργού πολίτη.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα 

Site: www.giatousallous.gr  E-mail Επικοινωνίας: office@giatousallous.gr  Facebook Page: https://www.facebook.com/giatousallous

 

Project: Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί το πρώτο κινητό πλυντήριο για άστεγους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Ithaca, πιστεύοντας πως η υγιεινή οδηγεί στην αξιοπρέπεια και αυτή με τη σειρά της σε νέες ευκαιρίες, έχει ως πρωταρχικό σκοπό την αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων. 

Η δράση μας εστιάζει σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος είναι η επανάκτηση της αξιοπρέπειας και αυτοπεποίθησης του άστεγου πληθυσμού μέσω της παροχής υπηρεσιών υγιεινής ενώ ο δεύτερος είναι η εργασιακή και κοινωνική ενσωμάτωση ανθρώπων που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω δημιουργίας και προσφοράς θέσεων εργασίας μερικής απασχόλησης.

Επωφελούμενη κοινότητα:

Η επωφελούμενη κοινότητα της δράσης μας είναι ο άστεγος πληθυσμός, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές ευπαθείς υπό-ομάδες όπως:

  • πρόσφυγες

  • μετανάστες 

  • εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά 

  • μακροχρόνια άνεργοι 

  • ψυχικά ασθενείς

Ακολουθώντας την ευρωπαϊκή τυπολογία Ethos, χρησιμοποιούμε την ευρεία έννοια του όρου της αστεγίας. Βάσει αυτής της ερμηνείας, άστεγοι θεωρούνται οι άνθρωποι που:

  1. διαβιούν στο δρόμο

  2. ζουν σε δομές προσωρινής στέγασης (π.χ. κέντρα φιλοξενίας ή ξενώνες)

  3. ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης (π.χ. υπό την απειλή έξωσης ή την απειλή βίας)

  4. διαβιούν σε ανεπαρκή ή ακατάλληλα καταλύματα (π.χ. τροχόσπιτα -αυτοκίνητα, κτίρια υπό κατάληψη, κλπ)

Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

Με 1.000 ευρώ προσφέρεις 700 κιλά καθαρών ρούχων σε 100 συνανθρώπους σου.
Αναλυτικότερα: Η Ithaca κάθε μήνα πραγματοποιεί πάνω από 300 πλύσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει θέσεις εργασίας για ανθρώπους που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συμβάλλοντας ενεργά στη κοινωνική τους επανένταξη. Υποστηρίζοντας το σκοπό μας συνεισφέρετε στην οικονομική ενδυνάμωση και επανένταξη ατόμων από ευπαθείς ομάδες καθώς και στην αύξηση αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης του άστεγου πληθυσμού μέσω της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσής τους.

Αναλυτικότερα:

Η Ithaca (ΙΘΑΚΗ ΜΚΟ) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2015. Λειτουργώντας το πρώτο κινητό πλυντήριο ρούχων στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τον άστεγο πληθυσμό, έχει ως στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίσταται ο άστεγος πληθυσμός. Η κινητή μονάδα αποτελείται από ένα βαν εξοπλισμένο με 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια. Λειτουργεί καθημερινά με σταθερό πρόγραμμα σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής σε όσους το έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 9.300 πλύσεις παραδίδοντας παραπάνω από 46 τόνους καθαρών ρούχων. Επιπλέον, από το 2017 έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας εντός της οργάνωσης, οι οποίες καλύπτονται απο ανθρώπους που προέρχονται απο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στοχεύουν στην εργασιακή και κοινωνική τους επανένταξη.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Γκέκα

Site: https://ithacalaundry.gr E-mail Επικοινωνίας: k.gkeka@ithacalaundry.gr  Facebook Page: https://www.facebook.com/ithacalaundry/

Project: De.Code Integration

Επωφελούμενη κοινότητα:

Πρόσφυγες/μετανάστες/άνεργοι, ηλικίας 18-50 ετών, που μιλούν Αγγλικά και διαμένουν στην Αθήνα.

Κάθε 1000€ από την συναυλία, θα ωφελήσουν την κοινότητα στόχο ως εξής:

– 40 ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα του IT
– 7 θα εκπαιδευθούν σε αυτές τεχνολογίες και θα βρούν απασχόληση σε συνεργαζόμενες εταιρίες, λαμβάνοντας μισθό περίπου 800 ευρώ/μήνα
– Θα έχουν ένα ασφαλή χώρο (αίθουσα διδασκαλίας), καθημερινά 10 πμ – 10 μμ, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό (π.χ. υπολογιστές) για να να διαβάζουν και να ολοκληρώνουν τις ασκήσεις τους.
– Θα λαμβάνουν μηνιαία επαγγελματική σταδιοδρομία και συμβουλευτική, για να σχεδιάσουν τα βήματα τους, μετά την αποφοίτηση τους.
– Θα διοργανωθούν 2 εκδηλώσεις με εταιρίες και ομιλητές από τον τομέα του ΙΤ που θα αλληλεπιδράσουν με τους αποφοίτους του προγράμματος.

Αναλυτικότερα:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αγγελίνα Μήλα Site: https://socialhackersacademy.org/E-mail Επικοινωνίας: aggelina@socialhackersacademy.org Facebook Page: https://www.facebook.com/socialhackersacademy/

Copyright © 2019 Σπουδαία Events ®  All rights Reserved