Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που πιστεύουμε στον Άνθρωπο. Όραμα μας είναι ένας καλύτερος κόσμος, μέσω της συνεισφοράς και της τέχνης. Εργαλεία μας είναι οι γνώσεις και η εμπειρία μας στο χώρο του πολιτισμού και τις επικοινωνίας. Δημιουργήσαμε τα Σπουδαία Events, σαν ένα όχημα ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και στήριξης σκοπών που συμβάλλουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και συμβίωσης όλων μας. Καύσιμο για ότι κάνουμε είναι η θέληση μας, οι ζωές και οι πράξεις μας να έχουν ένα θετικο αντίκτυπο στη χώρα και στον κόσμο μας.

Χρήστος Πανοηλίας. Οικονομολόγος, καλλιτέχνης και General Manager της Action Εστί. Η Action Εστί είναι εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και επικοινωνίας καλλιτεχνικού έργου, η οποία δραστηριοποιείτε στην παραγωγή εκδηλώσεων από το 2011 και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, έχοντας φέρει εις πέρας περισσότερες από 200 πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Χάρης Ασλανίδης. Ιδιοκτήτης της Digital Marketing Agency, Greek Geeks. Με περισσότερα από 540 συμβόλαια και μία ομάδα 45 ατόμων, φέρνει εις πέρας projects που αφορούν Web and App Development, Graphics Design, Content creation, Marketing Strategy, and Advertisements.

Θοδωρής Παναγόπουλος. Designer, Developer, Video Artist και μουσικός… είναι ο άνθρωπος πίσω από την ψηφιακή παρουσία των Σπουδαίων Events.

Copyright © 2019 Σπουδαία Events ®  All rights Reserved